ΠΑΕ ΑΕΛ: Ποιον χορηγό ανακοίνωσε για τη φανέλα

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Η Novibet ανακοινώνει την έναρξη διετούς χορηγικής συνεργασίας με την Αθλητική Ένωση Λάρισας (ΑΕΛ), έναν από τους πιο ιστορικούς και επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ελλάδας. Η ΑΕΛ, με μια πορεία γεμάτη επιτυχίες, είναι η μοναδική ομάδα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης που έχει κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός που την καθιστά σύμβολο δύναμης και αντοχής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σήμερα, αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Super League 2, η ομάδα στοχεύει σε μια δυναμική επάνοδο στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.Η συγκεκριμένη συνεργασία αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Novibet να στηρίζει τον αθλητισμό, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, μέσα από την ενίσχυση κορυφαίων ομάδων και στην αναζωογόνηση ιστορικών συλλόγων που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στο αθλητικό τοπίο.

Μέσω αυτής της χορηγίας, η Novibet προσβλέπει σε μια ευρύτερη συνεργασία, που θα συμβάλει στην επάνοδό της ΑΕΛ στις κορυφαίες κατηγορίες, καθώς και στην περαιτέρω ανάπτυξή της.Όπως δήλωσε ο Νώντας Καργάκης, Head of Brand Sponsorships & Activations της Novibet: «Η συνεργασία της Novibet με την ΑΕΛ δεν είναι απλώς μια χορηγία· είναι ένα όραμα για την επιστροφή της ομάδας σε μια θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη Novibet είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συμβάλουμε στην επόμενη σελίδα της μακρόχρονης ιστορίας της ΑΕΛ. Η χορηγική μας υποστήριξη είναι μόνο ένα μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής που έχουμε αναπτύξει για την ενίσχυση του αθλητισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε υπερήφανοι που στεκόμαστε δίπλα σε ένα σύλλογο με τέτοια παράδοση και προσδοκούμε μια επιτυχημένη συνεργασία».

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Marketing, & Δημοσίων Σχέσεων, Αποστόλης Νταϊλιάνης δήλωσε: «Με την υποστήριξη της Novibet, αλλά και των φιλάθλων μας προετοιμαστήκαμε για μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις, αλλά κι ευκαιρίες, με έναν κοινό στόχο: Την επιστροφή μας στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ισχύς εν τη ενώσει»!
 
ρεπορτάζ: Ηλίας Μπίνας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.