Ο Παύλος Μελάς πέτυχε μεγάλη νίκη- πρόκριση επί των Ακριτών Συκεών με 3-0 και συνεχίζει στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο προπονητής του Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης επισήμανε: «Ηταν ένα ματς για τον θεσμό του κυπέλλου που για εμάς είναι ένας τρόπος διάκρισης και τον κυνηγάμε. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι καθώς αργήσαμε να προσαρμοστούμε στον ιδιαίτερο σχηματισμό των Ακριτών.
Μετά το εικοσάλεπτο ισορροπήσαμε και αρχίσαμε να απειλούμε και εμείς. Η πολύ καλή παρουσία της ομάδας στο υπόλοιπο του παιχνιδιού
και κάποιες απουσίες των Ακριτών συνετέλεσαν στο να έρθει αυτό το σκορ. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Ακριτών. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στους δύο θεσμούς. Στα δύο παιχνίδια με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Είναι δύο ματς που το νεανικό ρόστερ μας, μόνο όφελος θα έχει»