Π. Καθάριος: «Δύσκολο παιχνίδι με Λεβαδειακό»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2023

Ο Παύλος Καθάριος βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στο ρόστερ του Καμπανιακού. Φέτος, η ομάδα της Χαλάστρας επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στη Super League 2. Τη Δευτέρα 23/10 – 16:00 η ομάδα του Ηλία Σαπάνη θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο γήπεδο του Μακεδονικού, για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Ο Ελληνας μπακ-χαφ, Παύλος Καθάριος μιλώντας για το ερχόμενο ματς, τόνισε στον Παύλο Κερασιώτη: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς παίζουμε με τον πρωτοπόρο και κατά πολλούς το φαβορί για την άνοδο στη Super League 1. 

Εμείς προετοιμαζόμαστε καθημερινά για τον αγώνα αυτό και ποντάρουμε στον ενθουσιασμό και τη δίψα που έχουμε ως ομάδα», είπε και για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν παίξει στην φυσική τους έδρα, σχολίασε: «Σίγουρα το γεγονός αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς. Δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Χαλάστρας και γενικά της γύρω περιοχής καθώς και στα δύο παιχνίδια στο γήπεδο του Μακεδονικού ήρθαν να μας στηρίξουν.

Στο επόμενο εντός έδρας θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας και σίγουρα αυτό θα μας δώσει μια έξτρα ώθηση». Στη συνέχεια, για την πορεία του Καμπανιακού και τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα, είπε: 

«Εχουμε ένα σύνολο παικτών που έχει φιλοδοξίες και το κλίμα μεταξύ μας είναι άριστο, πράγμα το οποίο είναι σημαντικό σε μία ομάδα. Θεωρώ πως η ομάδα θα πολύ ανταγωνιστική και θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

 Σίγουρα ο στόχος μας ως νεοφώτιστοι είναι η σωτηρία, όσο πιο νωρίς γίνεται και να για σωθείς πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Επομένως το Πρωτάθλημα αυτόματα αναβαθμίζεται».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.