Οζντόεφ: «Στεναχωρημένοι που δεν θα παίζουμε στο CHL αλλά…»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ/ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ 

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο. Ο Ρώσος μέσος του Δικεφάλου μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε για τη σημασία της νίκης και της πρόκρισης.  

«Είμαστε χαρούμενοι που προχωράμε στο Europa και κάναμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι ασχέτως αν θέλαμε να προχωρήσουμε στο CHL κάτι που ξέρουμε πως ήθελε και ο κόσμος και στεναχωρέθηκε όπως και εμείς. Αλλά θα συμμετέχουμε σε μια διοργάνωση με σπουδαίες ομάδες που θα μπορούσαν να είναι και στο CHL και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τις δει στην Τούμπα. Θα είναι ένα εξαιρετικό τουρνουά, μια δυνατή διοργάνωση και επομένως θα είναι τυχερός ο κόσμος που θα δει τον ΠΑΟΚ απέναντι σε σπουδαίες ομάδες». 

Αναφέρθηκε και στη δική του απόδοση, στο γκολ και στο αν βρίσκει τον καλό του εαυτό: «Είμαι χαρούμενος που βοηθώ την ομάδα μου. Σίγουρα το χάρηκα αλλά αυτό που έχω ως προτεραιότητα είναι πώς θα βοηθώ τον ΠΑΟΚ. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο Πρωτάθλημα, έχουμε ένα σημαντικό ματς την Κυριακή, επικεντρώνουμε εκεί το ενδιαφέρον μας. Ξεχνάμε το ματς αυτό και σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.