Οζντόεφ: Ο έρωτας με τη Μαργαρίτα, η εξάμηνη αλληλογραφία και το πιάνο

Metrosport Team07 Αυγούστου 2023

Σε συμφωνία με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ έχει έρθει ο ΠΑΟΚ και ο έμπειρος μέσος αναμένεται να υπογράψει και να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας ενόψει και των ευρωπαϊκών παιχνιδιών που ακολουθούν. Η ποιότητα και οι ικανότητες του είναι γνωστές αλλά ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που υπάρχουν για τα μέλη της οικογένειας του. 

Ο Οζντόεφ προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι παντρεμένος με τη Μαργαρίτα Μουσλίμοβα και έχουν δυο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για τον έγγαμο βίο του και τα παιδιά του. Οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι και έχουν μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους κάνοντας πολλούς να τους αποκαλούν το τέλειο ζευγάρι. Ο Οζντόεφ δεν έχει επιτρέψει στα μέσα να μάθουν πληροφορίες για τα παιδιά του και ιδιαίτερα των κοριτσιών. Φροντίζει να περνά χρόνο μαζί τους και να μη χάνει στιγμή από την ανάπτυξη τους.

Ποια είναι η Μαργαρίτα;

Γεννήθηκε στην Ούφα το 1992 και πέντε χρόνια αργότερα η οικογένεια της μετακόμισε στη Μόσχα. Ονειρευόταν να γίνει δασκάλα και ενώ τα υπόλοιπα παιδιά ήθελαν να γίνουν τραγουδίστριες και ηθοποιοί, εκείνη έπαιρνε τις κούκλες της και τις έβαζε σε μικρά τραπεζάκι, τους έδινε ένα μικρό σημειωματάριο και ένα κόκκινο στυλό και άρχιζε να κάνει μάθημα. Τρελαινόταν με την ιδέα να διδάξει σε μικρά παιδιά.

Οι γονείς της δεν ήθελαν η κόρη τους να παντρευτεί από μικρή και φρόντισαν να της δείξουν το φωτεινό δρόμο της εκπαίδευσης. Ήθελαν το παιδί τους να εξασκήσει και να ανοίξει το μυαλό του, πριν πάρει στην αγκαλιά του τα δικά του παιδιά. Η Μαργαρίτα μπήκε στο τμήμα προϋπολογισμού της Σχολής Διοίκησης του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας ενώ παράλληλα, εργαζόταν ως μοντέλο μόδας.

Μετά την αποφοίτησή της, σχεδίαζε να κάνει το παιδικό της όνειρο πραγματικότητα, να γίνει δηλαδή δασκάλα. Αλλά αυτά τα σχέδια δεν έμελλε να πραγματοποιηθούν, καθώς η οικογένεια αποδείχθηκε πιο σημαντική από μια καριέρα.


Σε ένα καφέ στη Μόσχα το 2014 γνώρισε τον Οζντόεφ. Ο ποδοσφαιριστής πλησίασε τη Μαργαρίτα όταν εκείνη έτρωγε με έναν φίλο του. Οι δυο νέοι ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και όπως έχει παραδεχθεί η ίδια, μόλις τον είδε κατάλαβε ότι αυτός ήταν ο άνδρας της ζωής της. Και οι δυο ήταν μόλις στα 18 τους χρόνια. Αλληλογραφούσαν για σχεδόν έξι μήνες και στη συνέχεια άρχισαν να συναντιούνται. Αυτή η περίοδος ήταν αρκετή για να καταλάβουν ότι ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και να αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Όταν γνωρίστηκαν οι δυο οικογένειες, ο μπαμπάς της χάρηκε διπλά. Ήθελε πάντα να έχει ένα γιο και να του δώσει το όνομα Μαντόμεντ. Θεωρούσε ότι αυτό είναι το καλύτερο όνομα για τους Μουσουλμάνους και αυτό λειτούργησε ευεργετικά για τον παίκτη καθώς τον συμπάθησε γρήγορα και γρήγορα τον αποκαλούσε γιο του.

Ωστόσο, ο Οζντόεφ δεν έκανε ποτέ πρόταση γάμου στο κορίτσι του. Την έπιασε από το χέρι και διάλεξαν μαζί τα δαχτυλίδια των αρραβώνων τους. Ο γάμος τους έγινε με αυστηρή τήρηση των ισλαμικών παραδόσεων στο Καζάν. Σε αυτήν συμμετείχαν συγγενείς και στενοί φίλοι της νύφης και του γαμπρού. Δεν ακολούθησε γαμήλιος χορός, αφού ο ισλαμικός πολιτισμός δεν το επιτρέπει. Μετά τη γιορτή, οι νεόνυμφοι μετακόμισαν στη Μόσχα. Η Μαργαρίτα αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην οικογένειά της.

Ο Οζντόεφ είναι ιδιαίτερα ρομαντικός, όπως παραδέχθηκε η ίδια, και ο καλύτερος μπαμπάς. Φροντίζει πάντα να ικανοποιεί τα λογικά αιτήματα των μελών της οικογένειας του και να τους κάνει μικρές εκπλήξεις. Ένα παράδειγμα είναι το πιάνο που αγόρασε στη σύζυγο του την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 θέλοντας να της δώσει το ερέθισμα να αρχίσει ξανά τα μαθήματα μουσικής που τόσο αγαπούσε.

Η Μαργαρίτα είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων και προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν παρευρίσκεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις, το προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι προσωπικό και οι δημοσιεύσεις της είναι μόλις 16. Ωστόσο, χρησιμοποίησε τα μέσα για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της βίας. Στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη μίλησε στα κοινωνικά δίκτυα για τις ενέργειες των Νταγκεστανών και τον ξυλοδαρμό ενός επιβάτη στο μετρό. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Μόσχα. «Η κοινωνία στην οποία ζούμε. Άντρες κακοποίησαν κορίτσια στο βαγόνι του μετρό. Για μένα, αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι απλώς διάβολοι», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.