Οζντόεφ: Έχει νέο σκόρερ με «κρύο αίμα»

Γιώργος Καστάνης23 Οκτωβρίου 2023

Με δύο όμορφα γκολ από έναν νέο εκτελεστή, τον Μαγκόμεντ Οζντόεφ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε χωρίς να δυσκολευτεί τον Ατρόμητο, σε ένα ματς που πριν από την έναρξή του έκρυβε παγίδες.

Κυρίως διότι η διακοπή ήταν μεγάλη σε χρονική διάρκεια και οι παίκτες έπρεπε να προσαρμοστούν σε αυτά τα δεδομένα χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους οι περισσότεροι, εκτός από τους διεθνείς.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει το αυτονόητο, χάρη στην εκτελεστική δεινότητα ενός παίκτη, που δεν μας είχε δείξει αυτά τα δείγματα γραφής σε προηγούμενα παιχνίδια από την έναρξη της σεζόν. Και τα δύο γκολ του Οζντόεφ ήταν εξαιρετικά σε εκτέλεση και επί της ουσίας αποδεικνύεται πως ο Λουτσέσκου έχει και άλλους «άσους» στο μανίκι του για το σκοράρισμα της ομάδας. Όταν πετυχαίνει γκολ ο μέσος, λύνονται και τα πόδια των επιθετικών, αυτός είναι κανόνας στο ποδόσφαιρο.

Ο Οζντόεφ αποθεώθηκε από τους χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς ορθά ο Λουτσέσκου τον αντικατέστησε για να εισπράξει τα credits από τον κόσμο.

Ο Ατρόμητος δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση, δεν ανησύχησε τον ΠΑΟΚ, αποδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου του, έτσι όπως εκφράστηκε σε όλα τα επίπεδα. Εάν δεν έβαζε τα δυο γκολ ο Οζντόεφ, σίγουρα ο Μεϊτέ θα μπορούσε να αναδειχθεί ως πολύτιμος σε έναν ακόμη αγώνα. Ο Οζντόεφ πρέπει να αναφέρουμε πως είχε πετύχει και ένα ακομη γκολ στο 62ο λεπτό πριν αντικατασταθεί, το οποίο όμως σωστά ακυρώθηκε από τον διαιτητή ως οφσάϊντ. Η ουσία όμως είναι ότι σε ένα ματς, βρήκε τρείς φορές δίχτυα, ενώ μέτρησαν μόνο τα δύο.

Για τον Δικέφαλο που πέτυχε μία εύκολη νίκη χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, αυτό που επίσης μετράει, είναι η πληθώρα των επιλογών που έχει ο Λουτσέσκου. Ο οποίος διαχειρίστηκε με εξαιρετικό τρόπο τις πολλές επιλογές που έχει στο ρόστερ και παρουσίασε μία ομάδα ικανή να κερδίζει, χωρίς να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της.

Αυτή η νίκη, του δίνει ώθηση για την δύσκολη συνέχεια, με τα τρία δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, με την Αμπερντίν, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.