Ούτε τώρα ο Ηρακλής

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Οκτωβρίου 2024

Ούτε τώρα ο Ηρακλής! Οι «κυανόλευκοι» έμειναν για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη, καθώς ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Καβάλα στο γήπεδο της Χαλάστρας για την τρίτη αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2. 

Στην αντίπερα όχθη οι νεοφώτιστοι πανηγύρισαν τον δεύτερο βαθμό τους στο Πρωτάθλημα.  

Στο πρώτο ημίωρο του αγώνα στη Χαλάστα, οι «κυανόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας και δύο καλές στιγμές με τον Χιμένεθ, όμως το μόνο που τους έλειπε ήταν το γκολ. 

Από την άλλη, ο ΑΟΚ στην πρώτη του τελική στο παιχνίδι ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Παπαδόπουλο στο 34΄. 

Στο 38ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-2, όταν ο Δημητριάδης επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μάντιτς έπιασε την κεφαλιά και ο Στουρνάρας απέκρουσε σωτήρια. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι, καθώς δύο παίκτες του Γηραιού βρέθηκαν πεσμένοι στην αντίπαλη περιοχή όμως ο διαιτητής θεώρησε πως δεν υπάρχει παράβαση και έτσι έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. 

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό ο Ηρακλής έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση. Ο Αναστασίου έκανε το σουτ και ο Αστράς εκτινάχθηκε με το ένα χέρι και παραχώρησε κόρνερ. 

Στο 72΄ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χιμένεθ πέρασε λίγο άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσα με τον Τσιριγώτη. Ο Αναστασίου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κούστα έκανε το γυριστό, ο Αστράς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Τσιριγώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1. 

Στο 82΄ ο Γηραιός λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Διαμαντής πήδηξε ολομόναχος για κεφαλιά και ο Αστράς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

Στο 87΄ ο Ηρακλής έχασε μία ακόμα ευκαιρία για να κάνει το 2-1. Μετά από σέντρα του Κιβρακίδη, ο Τσιριγώτης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. 

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου, ΑΕΛ, ενώ η Καβάλα υποδέχεται τη Νίκη Βόλου. 

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Τασουλής (46′ Αναστασίου), Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (69′ Ντουκουρέ), Μπελμόντ, Χριστοδουλόπουλος (46′ Κούστα), Μπερτόλιο (46′ Καλουτσικίδης), Χιμένεθ, Τσιριγώτης. 

Καβάλα (Νίκος Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Πάσαγκιτς, Μέτσε (83′ Δερμιτζάκης), Γαβριηλίδης, Δημητριάδης (59′ Αναστασόπουλος), Ομπιόχα (67′ λ.τ Δερμιτζάκης), Μάντιτς (59′ Κασέμι), Παπαδόπουλος (84′ Γκέκας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.