Ούτε με την Μπάγερν κατέκτησε τίτλο ο Κέιν, μπήκε αλλαγή στη συντριβή από τη Λειψία

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Αυγούστου 2023

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να ήρθε στην Μπάγερν για τίτλους, όμως τον πρώτο που διεκδικούσε η νέα του ομάδα τον έχασε. Η Λειψία έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ντάνι Όλμο, ο οποίος έκανε χατ-τρικ, υπέταξε με 3-0 τους πρωταθλητές μέσα στο Μόναχο, κατακτώντας έτσι τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Γερμανία. 



Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι ''ταύροι'' άνοιξαν το σκορ με τον Όλμο μόλις στο τρίτο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ, η άμυνα της Μπάγερν αδράνησε και ο Ισπανός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με πλασέ νίκησε τον Ούλραϊχ , βάζοντας από πολύ νωρίς σε θέση οδηγού την ομάδα του. 

Και λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Όλμο με ασύλληπτη ενέργεια έκανε το 2-0. 

Παρά την είσοδο του Χάρι Κέιν στο 63ο λεπτό, οι Βαυαροί όχι μόνο δεν βρήκαν απάντηση, αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν και τρίτο τέρμα. Στην προσπάθειά του να μαρκάρει ο Μαζραουί βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως πέναλτι. Ο Όλμο ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ούλραϊχ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ (46’ Κιμ), Παβάρ (46’ Μαζραουί), Ντέιβις, Κίμιχ (78’ Γκορέτσκα), Λάιμερ (46’ Κομάν), Γκνάμπρι, Σανέ, Μουσιάλα, Τελ (63’ Κέιν). 

ΛΕΙΨΙΑ: Μπλάσβιχ, Ορμπάν, Χένρικς (84’ Κλόστερμαν), Ράουμ, Σιμακάν, Καμπλ, Σλάγκερ, Όλμο (78’ Καρβάλιο), Σίμονς (78’ Φόρζμπεργκ), Οπεντά (64’ Πόουλσεν), Βέρνερ (64’ Σέσκο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.