Ουσταμπασίδης: «Παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο Κωνσταντέλιας»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Για την πρόταση απόκτησης του Γιάννη Κωνσταντέλια από την Σάλτσμπουργκ και το αν θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να τον πουλήσει στους Αυστριακούς, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Ουσταμπασίδης. 

Αναλυτικά: «Όλα γίνονται για το χρήμα όταν μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν πωλήσεις και αγορές. Η Σάλτσμπουργκ είναι ένα σκαλί παραπάνω για τον Κωνσταντέλια. Σκοπός της αυστριακής ομάδας είναι να εξελίσσει τον ποδοσφαιριστή και μετέπειτα να τον πουλάει πιο ακριβά και εκεί πρέπει να εστιάζουν και οι ελληνικές ομάδες. 

Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τα πρόσωπα. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και δικαιολογημένα υπάρχουν τόσες προτάσεις από την Ευρώπη για τον ίδιο. Αν δουλέψει κάποια κομμάτια είναι σίγουρο ότι θα πάει πιο ψηλά. Ακόμα είναι σε ένα στάδιο ανοδικής πορείας. 

Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να βαδίζει και χωρίς τον σταρ και πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή ότι αν πουλήσει παίκτη του να μπορεί άμεσα να τον αντικαταστήσει. Ο Ιβάν δεν χαρίζει χρήματα, ούτε πουλάει φθηνά. Κοιτάει να έχει κέρδη και από την Ευρώπη και από την μεγάλη επένδυση που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια τόσο για την ακαδημία, όσο και για την πρώτη ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.