Ούρλιαξαν οι Τούρκοι-Πώς περιέγραψαν τα γκολ της Γαλατάσαραϊ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στη νέα σεζόν για Γαλατάσαραϊ και ΠΑΟΚ ήταν ξεχωριστό και ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο τελικά πήραν οι γηπεδούχοι. Οι Τούρκοι στην περιγραφή των γκολ της Τσιμ Μπομ… ούρλιαξαν βλέποντας τους Οσίμεν, Γιουνούς και Ικάρντι να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι.

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα και απλά για τη Γαλατάσαραϊ. Οι τοποθετήσεις των πρωταγωνιστών της Τσιμ Μπομ ήταν χαρακτηριστικές για το επίπεδο του ΠΑΟΚ, τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα και τον σεβασμό τους απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά. Το πόσο κρίσιμο ήταν και για εκείνους το παιχνίδι της Τετάρτης (25/9), το μέγεθος της αγωνίας τους, ήταν εμφανές και στην περιγραφή της αναμέτρησης.

Στο γκολ των γηπεδούχων οι Τούρκοι δημοσιογράφοι… ούρλιαξαν πανηγυρίζοντας και βλέποντας τους Οσιμεν, Γιουνούς και Ικάρντι να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι. Εκτός των αντιδράσεων μέσα στο Αλί Σαμί Γεν και γενικότερα στην Κωνσταντινούπολη, στους τηλεοπτικούς δέκτες πέρασαν επίσης οι έξαλλοι πανηγυρισμοί τους για τη νίκη της Γαλατάσαραϊ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.