Ουκρανία: Τουλάχιστον 3 νεκροί από μπαράζ νυχτερινών επιθέσεων

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Τουλάχιστον 3 άτομα έχασαν τη ζωή τους, μετά από σφοδρές επιθέσεις ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας κατερρίφθησαν περισσότερα από 100 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πάνω από το ρωσικό έδαφος, τα οποία αναχαιτίσθηκαν και καταστράφηκαν.

Τα 43 από αυτά καταστράφηκαν στους αιθέρες της περιφέρειας Μπριάνσκ, που γειτονεύει με την Ουκρανία, ενώ άλλα 18 στο Κράσνονταρ.

Μάλιστα, ο κυβερνήτης του Κράσνονταρ, Κράι Βένιαμιν Κοντρατίεφ, τόνισε ότι ο ρωσικός στρατός κατέρριψε δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) στην περιοχή του Τίχορετσκ.

«Τα συντρίμμια ενός από αυτά που κατέπεσαν, προκάλεσαν φωτιά η οποία επεκτάθηκε σε εκρηκτική ύλη. Τώρα, για λόγους ασφαλείας, βρίσκεται σε εξέλιξη προσωρινή εκκένωση των κατοίκων του χωριού που βρίσκεται κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, πυραυλικό πλήγμα των ρωσικών δυνάμεων στην ουκρανική πόλη Κρεβί Ρι στοίχισε τη ζωή ενός 12χρονου αγοριού και δύο ηλικιωμένων γυναικών, 74 και 79 ετών, ενώ άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.