Ουάσινγκτον: Αεροπορική τραγωδία με δυο νεκρούς πιλότους στο όρος Ρέινιερ

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Τραγικό θάνατο μετά από συντριβή αεροσκάφους ηλεκτρονικού πολέμου σε ορεινή περιοχή στην πολιτεία Ουάσιγκτον βρήκαν δυο πιλότοι στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, η αεροπορική τραγωδία αποκαλύφθηκε μόλις την περασμένη Κυριακή (21/10), με το πολεμικό ναυτικό να ανακοινώνει επισήμως τον θάνατο των δυο χειριστών του αεροσκάφους τύπου EA-18G Growler που αγνοούνταν, κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής πτήσης στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

«Με βαριά καρδιά, μοιραζόμαστε την απώλεια των δυο αγαπημένων μας πιλότων. Προτεραιότητα είναι πλέον να προσφερθεί φροντίδα και υποστήριξη «στις οικογένειες των πεσόντων αεροπόρων», υπογράμμισε ο αξιωματικός του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, Τίμοθι Γουορμπέρτον. 

Αρχικά, τα σωστικά συνεργεία, που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης, βρήκαν ανατολικά του όρους Ρέινιερ, τα συντρίμμια του αεροσκάφους, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκαν σε υψόμετρο κάπου 1.800 μέτρων και οι δυο νεκροί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας έχει ξεκινήσει έρευνα, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.