Ότο: «Θέλω πολύ να βιώσω το Champions League με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Αυγούστου 2024

Αποστολή στη Βοσνία: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης - Γιώργος Καστάνης - Χάρης Εμμανουηλίδης

Ο χθεσινός ΠΑΟΚ είχε μία μόνο αλλαγή, ως προς την αρχική 11άδα, σε σύγκριση με εκείνον του πρώτου αγώνα με την Μπάνια Λούκα. Ήταν η παρουσία του Γιόνι Ότο στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ισπανός είχε μία συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που τον... προετοίμασε.

Ο Ότο μίλησε στο metrosport.gr για την πρόκριση του ΠΑΟΚ, τη δική του παρουσία στην ομάδα και την προοπτική του League Stage του Champions League…

Πώς νιώθεις για την πρώτη σου φετινή εμφάνιση που συνδυάστηκε με την πρόκριση του ΠΑΟΚ;

«Είναι σημαντικό να παίρνεις αγωνιστικά λεπτά στα πόδια σου. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που είχε περισσότερα παιχνίδια από εμάς και θα βρούμε μπροστά μας μια ομάδα με ακόμη περισσότερο ρυθμό και ματς στα πόδια της. Η Μάλμε έχει 20 παιχνίδια ήδη, αλλά είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ. Κάναμε το πρώτο βήμα για το στόχο μας και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε γι ´αυτό».

Πώς βίωσες τον επαναληπτικό με την Μπάνια Λούκα και πως νιώθεις εσύ μετά από μια γεμάτη προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ;

«Νιώθω καλά. Πάνω απ´όλα είναι η ομάδα. Χρειάζεται να βελτιωθούμε κι άλλο. Ήταν ένα δύσκολο διάστημα προετοιμασίας αλλά πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω να δουλεψουμε ακόμη πιο σκληρά, έχουμε μπροστά μας σημαντικούς στόχους που θελουμε να πετύχουμε».

Τι παραπάνω μπορούμε να περιμένουμε φέτος από τον Γιόνι Ότο;

«Ο κάθε παίκτης θα προσπαθήσει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Πώς βιώνεις την εμπειρία των προκριματικών του Champions League μα στόχο την είσοδο στο League Stage;

«Πάντα ήθελα να παίξω στο Champions League. Δεν το έχω κάνει ποτέ μου. Είναι μια πρόκληση για όλους μας και θα ήθελα πάρα πολύ να το βιώσω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.