Ότο: «Είναι κρίμα το χθεσινό αποτέλεσμα»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Κ. Πετρωτός, Ν. Κουλιανός, Χ. Εμμανουηλίδης, Γ. Ζαΐρης, Γ. Καστάνης

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο να πάρει αποτέλεσμα από τη Γαλατασαράι στο κατάμεστο από 50.000 τούρκους και 2.500 φίλους του ΠΑΟΚ, ''Rams Park'' με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρούν από το γήπεδο με το... παράπονο για το κάτι παραπάνω που μπορούσε να έρθει στην πρεμιέρα του Europa League.

Έτσι, και ο Γιόνι Ότο, με τον Ισπανό ακραίο αμυντικό του ΠΑΟΚ μετά το πέρας του αγώνα να καταθέτει στο Metrosport.gr, τις σκέψεις του αι τον αγώνα, το τι έφταιξε για τον Δικέφαλο αλλά και τα σημεία που ο ίδιος και οι συμπαίκτες του άλλαξαν τη ροή του αγώνα πιέζοντας , ανεβάζοντας τις γραμμές και φτάνοντας στο γκολ της ισοφάρισης με τον Κωνσταντέλια.

Αρχικά στο σχόλιο του για την αναμέτρηση του ''Rams Park'': «Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε ξεκινήσαμε με πίεση, οι αντίπαλοι επιδίωξαν να γεμίσουν την περιοχή μας με πολύ κόσμο και να απειλήσουν με σέντρες, ωστόσο εμείς είμαστε αυτοί που ανταπεξήλθαν και από τη στιγμή που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και έπειτα παίξαμε καλύτερα, ανεβάσαμε την πίεση μας, κλέψαμε μπάλες , καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δεν ξέρω τι παραπάνω θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε από αυτό το παιχνίδι, από μία ισοπαλία, μέχρι και τη νίκη, αλλά είναι κρίμα το χθεσινό αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι και θα το δούμε αυτό στη συνέχεια».

Για το πως επηρέασε η έδρα τον ίδιο και τους συμπαίκτες του: «Θα προτιμούσα το πρώτο παιχνίδι να ήταν στο σπίτι μας, όπως και όλα τα παιχνίδια, με τον κόσμο μας να μας ωθεί, κάτι που νιώθουμε και εμείς ως ποδοσφαιριστές, αυτή την αύρα που μας δίνουν οι φίλαθλοι μας. Σε έδρες όπως αυτή της Γαλατά, εμείς πρέπει να έχουμε καθαρή σκέψη και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα. Όπως είπα νωρίτερα, θα μπορούσαμε βάσει της ποιότητας που είχαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση».

Προσθέτοντας στο τέλος: «Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια μπροστά μας στην Ευρώπη, τώρα έχουμε το παιχνίδι στην Τούμπα με αντίπαλο τον Άρη, ένα ντέρμπι από το οποίο θέλουμε να φύγουμε νικητές. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και όπως είπα μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.