Όταν ο Τσιφτσής στεναχώρησε τον πατέρα του λόγω... ΠΑΟΚ!

Χάρης Εμμανουηλίδης22 Ιουνίου 2024

Ο Αντώνης Τσιφτσής βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (21/6) στη Θεσσαλονίκη καθώς αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης και πέρασε σήμερα (22/6) τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις πριν ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια αποτελώντας έτσι την τρίτη μεταγραφή του Δικεφάλου μετά τους Θυμιάνη και Καμαρά.

Ο νεαρός γκολκίπερ είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου , θέλοντας να γεμίσει χαρά τους δικού του ανθρώπους οι οποίοι όπως είναι γνωστό είναι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ με τον ίδιο να έχει καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα τη Νέα Πέλλα

Και όταν λέμε να... γεμίσει χαρά, να σας εξηγήσουμε. Πριν τρία χρόνια και με τον ίδιο να μιλάει στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ''Τρίτο Ημίχρονο'' είχε αναφερθεί στα καλύτερα παιχνίδια που είχε δώσει τονίζοντας πως στεναχώρησε τον πατέρα του όταν απέναντι στον ΠΑΟΚ είχε πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες παρουσίες του κάτω από τα δοκάρια.

Όπως είχε αναφέρει στην αποστροφή του λόγου του, «Στο Πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη και στον ΠΑΟΚ είμαι αήττητος. Ειδικά με τον πατέρα μου έχω κόντρα γιατί είναι ΠΑΟΚ και τον πίκρανα. Με τον Άρη είχα πάει καλύτερα. Στόχος μου είναι να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα. Σε όλα πρέπει να βελτιώνομαι γιατί δεν είμαι σε μια ηλικία που λες ότι είμαι έμπειρος. Θέλω δουλειά στα πόδια, στις εξόδους, γενικά σε αρκετά πράγματα. Αν δουλεύεις, δεν είναι τίποτα δύσκολο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.