Όσο το ΟΑΚΑ ρημάζει το Παμπελοποννησιακό αναγεννιέται – Το βίντεο του δημάρχου Πάτρας που έγινε Viral

Στέφανος Αβραμίδης03 Οκτωβρίου 2023

Με το Παμπελοποννησιακό στάδιο να βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κατάσταση, ο δήμαρχος της πόλης της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, δημοσίευσε στα Social Media ένα βίντεο κάνοντας αναφορά στην κατάσταση την οποία το παρέλαβε και έγινε αμέσως viral.

Ο κ. Πελετίδης γνώρισε την αποθέωση όταν σε πρόσφατη δημοσίευση του έδειξε την μετατροπή του Παμπελοποννησιακού σταδίου «από παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας» όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Με τον απόηχο τον σοβαρών προβλημάτων στο ΟΑΚΑ, ο δήμαρχος της Πάτρας έλαβε ακόμα πιο μεγάλη αναγνώριση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Παμπελοποννησιακό, το οποίο μπορεί να προσφέρει υψηλές αθλητικές υπηρεσίες στους δημότες.

Ο Κώστας Πελετίδης συνόδεψε το βίντεο γράφοντας: «Το Παμπελοποννησιακό στάδιο αποτελεί ένα κόσμημα για την Πάτρα και όλη τη Δυτική Ελλάδα. Με σχεδόν όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, η Λαϊκή Συσπείρωση παρέλαβε το Παμπελοποννησιακό στάδιο κλειστό και κατάφερε να το μετατρέψει στη μεγαλύτερη κοιτίδα αθλητισμού της πόλης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.