Όρθια η ΑΕ Φιλύρου στον Σοχό και το...ρεκόρ του Μπεγκλή!

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Ιανουαρίου 2024

Το ντέρμπι κορυφής στον Σοχό ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και την ΑΕ Φιλύρου δεν ανέδειξε νικητή, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ.  

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος (γκολ για το οποίο οι παίκτες του Δημήτρη Βασιλάκου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για οφσάιντ), αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με γκολ του Θάνου Μπεγκλή-που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή-στην επανάληψη έφυγαν με έναν πολύτιμο βαθμό. 

Το...ρεκόρ του Μπεγκλή

Ένα απίστευτο στατιστικό κατέγραψε ο σκόρερ του Φιλύρου στο σημερινό παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος εξτρέμ σκόραρε για πέμπτη φορά φέτος και ενδεικτικό είναι ότι η ομάδα του όποτε βρίσκει δίχτυα δεν χάνει!  

Η αρχή έγινε με τον Εθνικό Λαγυνών (2-1 εντός έδρας) και ακολούθησαν τα γκολ με Ηλιούπολη (1-4 εκτός), Δόξα Αγίου Παύλου (0-4 εκτός), Ποντιακό Πολυδενδρίου (2-1 εντός) και Σοχό (1-1 εκτός).  

Ο Θάνος Μπεγκλής πέρα από τα πέντε τέρματα, έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ στις αναμετρησεις με Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου (1-1 εκτός), Κεραυνό Κολχικού (2-1 εντός), Μακεδονικό Λητής (0-1 εκτός) και Ασβεστοχώρι (1-1 εκτός).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.