ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Πάτσο

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Οριστικά ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Γουίλιαν Πάτσο, ο οποίος φεύγει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μετακομίζει στη γαλλική ομάδα.

Σύμφωνα με το Kicker, η Άιντραχτ θα λάβει θα εισπράξει περίπο 40 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το ποσό μπορεί να αυξηθεί και στα 45 εκατομμύρια, συνυπολογιστούν και τα σχετικά μπόνους. 

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θα υπογράφει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2029. 

Σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μάρκους Κρόσε, είπε: 

«Ο Πάτσο είναι εξαιρετικός αμυντικός του οποίου η ταχεία εξέλιξη δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς/ Φυσικά θα τον είχαμε ως παίκτη και ως τύπος, θα ήθελε να συνεχίσει να είναι στην ομάδα μας, αλλά οι οικονομικές συνθήκες για εμάς και η αθλητική προοπτική για εκείνον μιλούν υπέρ αυτής της αλλαγής».

Το θέμα του Πάτσο συνδέεται με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο της γερμανικής ομάδας για το κέντρο της άμυνας, με τις εξελίξεις να αναμένονται το προσεχές διάστημα, τη στιγμή που δημοσιεύματα έχουν κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ομάδας έως το 2029.

Από την άλλη, ο προπονητής Άϊντραχτ, Ντίνο Τομπμέλερ, έχει παραδεχθεί πως ο Κουλιεράκης είναι «καλός παίκτης, αλλά όχι δικός μας».

Αλ-Κελαϊφί... παρόντος

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ελπίζω να είμαι αποφασιστικός και να κερδίσω πολλά τρόπαια», δήλωσε ο Γουίλιαν Πάτσο κατά την παρουσίασή του, όπου πήρε το νούμερο 51. 

 «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Γουίλιαν Πάτσο στην οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γουίλιαν είναι ένας φανταστικός νεαρός διεθνής παίκτης και το πιο πρόσφατο κορυφαίο ταλέντο που εντάχθηκε στο σύλλογό μας. Στην Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζουμε να χτίζουμε το πρότζεκτ μας με βάση μια καταπληκτική, νεαρή ταλαντούχα ομάδα και το πιο σημαντικό, τη συλλογική ομάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφι.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.