ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έριξε τη...βόμβα με Μπαπέ η Ρεάλ - Μέχρι το 2029 ο Γάλλος στη Μαδρίτη!

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Ιουνίου 2024

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι και επισήμως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Γάλλος αστέρας ανακοινώθηκε από την Βασίλισσα δύο μέρες μετά την κατάκτηση του 15ου Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας της. Μάλιστα, στην είδηση της μεταγραφής που ταράζει τα...νερά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έπεσε η ιστοσελίδα της ομάδας. 

Ο 25χρονος άσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους ''μερένχες'' και θα λαμβάνει κάθε χρόνο 15.000.000 ευρώ.

Η Παρί είχε δαπανήσει το ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της τον Μπαπέ από τη Μονακό το καλοκαίρι του 2017  και στα χρόνια που αγωνίστηκε στους Παριζιάνους κατέκτησε έξι Πρωταθλήματα Γαλλίας, τέσσερα Κύπελλα Γαλλίας, δύο Λιγκ Καπ και τρία Σούπερ Καπ. Μάλιστα σε αυτό το διάστημα σήκωσε με την Εθνική Γαλλίας το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όσον αφορά στους αριθμούς του πέτυχε 256 γκολ, ενώ μοίρασε και 108 ασίστ σε 308 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ: 

"Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κιλιάν Εμπαπέ κατέληξαν σε συμφωνία και θα είναι παίκτης μας για τις επόμενες πέντε σεζόν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ (Παρίσι, Γαλλία, 20/12/1998) είναι νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας παγκόσμιος σταρ φτάνει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο οποίος στα 25 του μόλις έκανε τη σεζόν με τα περισσότερα σκορ με την Παρί Σεν Ζερμέν (44 γκολ) και ήταν πρώτος σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα για έκτη συνεχόμενη διοργάνωση (27 γκολ).

H ομάδα μας ενισχύεται από έναν εξαιρετικό επιθετικό, αρχηγό της εθνικής Γαλλίας, με την οποία αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 και του Nations League το 2021, στο οποίο σημείωσε το νικητήριο γκολ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, ο Εμπαπέ κέρδισε το Χρυσό Παπούτσια με οκτώ γκολ και, μετά το χατ-τρικ του στον τελικό, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία σε τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου (4)".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.