Οριστικό: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ σε Europa και Conference League

Metrosport Team18 Ιουλίου 2024

«Κλείδωσαν» οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League και του Conference League αντίστοιχα

Τους αντιπάλους τους ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Europa League και του Conference League αντίστοιχα έμαθαν τόσο οι «πράσινοι» όσο και η Ένωση.

Ειδικότερα, το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τη βουλγαρική Μπότεφ Πλόβντιβ, η οποία απέσπασε ισοπαλία (2-2) από τη Μάριμπορ στη Σλοβενία και σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον β’ προκριματικό του Europa League.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρα, η οποία διέλυσε με 5-1 τη βοσνιακή Μόσταρ και με το 1-1 του πρώτου αγώνα «τσέκαρε» τη θέση της στον β’ προκριματικό του Conference League.

Οι δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων θα γίνουν στις 24 Ιουλίου στην OPAP Arena (η αναμέτρηση της ΑΕΚ) και στις 25 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ (το ματς του Παναθηναϊκού) και οι αγώνες ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στις έδρες των αντιπάλων τους.

Στις 24 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος και ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη βοσνιακή Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Θα ακολουθήσει μετά από μία εβδομάδα ο δεύτερος αγώνας στη Βοσνία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.