Οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ, πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός

Metrosport Team15 Ιουνίου 2023

Την οριστική διακοπή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό διέταξαν οι διαιτητές στο κλειστό του ΟΑΚΑ λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας και της ρίψψης αντικειμένων. Πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου το ματς διεκόπη και εκκενώθηκε το γήπεδο ενώ το σκορ βρισκόταν στο 35-63. 

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν περιθώρια στο «τριφύλλι» και χωρίς να πατήσουν το γκάζι κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά και να πάνε στα αποδυτήρια στο +22. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είχα σωστές αμυντικές αντιδράσεις και τις κατάλληλες επιλογές στην επίθεση. Οι «πράσινοι» έμοιαζαν να είναι εγκλωβισμένοι και να στερούνται επιθετικών λύσεων. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων και παράλληλα, φρόντιζε να διατηρεί τη διαφορά σε τέτοιο ύψος ώστε να μην κινδυνεύει από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειχναν να τους λείπει το καθαρό μυαλό και το πάθος για παιχνίδι. Το παιχνίδι 2'46'' πριν από το φινάλε της τρίτης περιόδου διεκόπη λόγω της αποπνικτική; λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού ατμόσφαιρας και ενώ το σκορ ήταν 35-63. Μετά από 10 λεπτά οι διαιτητές διέταξαν την εκκένωση του γηπέδου ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί ομαλά το παιχνίδι.

Αφού το κλειστό του ΟΑΚΑ δεν εκκενώθηκε και πέρασε το εύλογο χρονικό διάστημα οι διαιτητές πήραν την απόφαση να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.