«Ώριμος και έξυπνος ο Τσάλοφ-Έχει παρόν και μέλλον στην Εθνική»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αντρέι Πάνκοφ, δημοσιογράφος από τη Ρωσία, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Τσάλοφ και τις προοπτικές, που έχει, μετά το γκολ στον Βόλο. «Δεν ξέρω αν είναι ο πιο διάσημος παίκτης στη Ρωσία, αλλά ναι, είναι ένας από τους πιο ώριμους και έξυπνους επιθετικούς. Έχει πάντα τον τρόπο να είναι σε ελεύθερη θέση και να έχει εικόνα του γηπέδου. Είχε μπει στο στόχαστρο μας, από τότε που η Κρίσταλ Πάλας πρόσφερε 25 εκατομμύρια ευρώ να τον αποκτήσει. Τον παρακολουθούμε στενά. Του έκανε κακό στην καριέρα του που δεν πήγε εκεί. Ήταν σημείο καμπής», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχει ένας άτυπος κανόνας στην Εθνική Ρωσίας. Καλούνται μόνο παίκτες κάτω από 30 ετών για να έχει μέλλον. Προς το παρόν για πολιτικούς λόγους η Εθνική είναι εκτός διοργανώσεων, αλλά ο Τσάλοφ, ως ένας ποδοσφαιριστής 26 χρονών έχει παρόν και μέλλον. Ο προπονητής θέλει να έχει έτοιμη την Εθνική και περιμένει. Τώρα θα κάνουν φιλικά για να διατηρηθούν ενεργοί».

Ρωτήθηκε για την άποψη, που έχει ο κόσμος στη Ρωσία για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τις διεθνείς διοργανώσεις και απάντησε: «Θεωρούν ότι είναι άδικο, ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και εντελώς διαφορετικά κριτήρια μεταξύ των δύο χωρών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.