«Όργια» Μέσι και πάρτι η Αργεντινή

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Οκτωβρίου 2024

Με τον Μέσι να κάνει χατ-τρικ και να μοιράζει δύο ασίστ, η Αργεντινή ισοπέδωσε με 6-0 την Βολιβία, για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2026. 

Στο 19ο λεπτό, από προσπάθεια του Λαουτάρο Μαρτίνες, η μπάλα στρώθηκε στον Μέσι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Στο 43ο λεπτό οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο επιθετικός της Ίντερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Χουλιάν Άλβαρες ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 69ο λεπτό ο Τιάγκο Αλμάντα έκανε το 4-0, με τον Μέσι να ολοκληρώνει την ονειρεμένη του εμφάνιση με δύο ακόμη τέρματα (84΄, 86΄) διαμορφώνοντας το τελικό 6-0. 

Μετά την ευρεία νίκη η Αργεντινή έφτασε τους 22 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της Νοτίου Αμερικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρούλι, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι (73' Λισάντρο Μαρτίνες), Ταλιαφίκο, ΜακΆλιστερ (66' Παρέδες), Έντσο Φερνάντες, Ντε Πολ (65' Παλάσιος), Άλβαρες (65' Αλμάντα), Μέσι, Λαουτάρο (73' Νίκολας Παζ) 

ΒΟΛΙΒΙΑ: Βισκάρα, Μεδίνα, Χακίν, Σουάρες, Σαγρέδο, Ρομπέρτο Φερνάντες (67' Λουίς Παζ), Μιγκελίτο (67' Τσάβες Κρουζ), Ρόμπσον Ματέους (80' Τεράθας), Βιγιαμίλ, Βάσα, Αλγκαράναθ (79' Μοντέιρο)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.