Οργή και απορία για τη στάση των βελγικών Αρχών

Metrosport Team12 Απριλίου 2024

Πέρασαν μερικές ώρες από τη βραδιά του προημιτελικού του Conference League του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ και το αγωνιστικό κομμάτι του σχεδόν επισκιάστηκε από τη στάση των βελγικών Αρχών απέναντι στους Έλληνες εκδρομείς, φίλους του Δικεφάλου.

Πολλοί από αυτούς ξόδεψαν μεγάλα ποσά για να ταξιδέcουν μέχρι το Βέλγιο και όχι μόνο δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο Jan Breydel, αλλά αντιμετωπίστηκαν και σαν εγκληματίες. Τα βίντεο που κυκλοφορούν από χθες το βράδυ και εμφανίζουν την αστυνομία της πόλης να κάνει χρήση κάθε πιθανού μέσου καταστολής χωρίς να της δοθεί καν κάποια αφορμή έχει δημιουργήσει εύλογα το αίσθημα της οργής αλλά και την απορία, πώς είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην καρδιά της.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε από χθες το βράδυ σε επίσημο διάβημα και καταγγελία προς την UEFA για τις προκλήσεις των βελγικών Αρχών που παραβίασαν κάθε λογική ψάχνοντας στα λεωφορεία των Ελλήνων φιλάθλων χωρίς αυτοί να είναι καν εκεί. Η χρήση έφιππων δυνάμεων και κανονιών νερού έδινε την εντύπωση ότι υπήρχε κάποιος λόγος για τέτοιου είδους παρέμβαση όμως αυτός δεν δόθηκε ούτε στο ελάχιστο.

Ενδεικτικό της παράλογης συμπεριφοράς τους, ήταν το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, να πάει στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τον αγώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.