Ορφανός: «Στόχος να εξελιχθούν τα παιδιά και να μπορέσουν να φτάσουν στο επαγγελματικό επίπεδο»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Ο προπονητής της Κ17 του ΠΑΟΚ Δημήτρης Ορφανός μίλησε στη Nova για την κατάκτηση του τίτλου με τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, στον τελικό. 

Αρχικά σημείωσε:

«Αυτό το γκρουπ και αυτά τα παιδιά είναι μαζί πολλά χρόνια. Θέλανε και οι ίδιοι μια επιτυχία να αποτυπωθεί με ένα κύπελλο, χωρίς να σημαίνει πως ήταν και αυτός σκοπός, αλλά είσαι χαρούμενος όταν τα παιδιά πετυχαίνουν και εκπληρώνουν έναν στόχο, τον οποίο είχαμε από την αρχή της χρονιάς».

Για το τι ήταν αυτό που άλλαξε η ομάδα μετά το 25′: «Καταρχήν ο αντίπαλος. Μας έβαλε κάποιους προβληματισμούς, στους οποίους δεν βρήκαμε απάντηση. Περισσότερο θα έλεγα πως ήταν το άγχος της ημέρας, το οποίο μας εμπόδισε σε κάποια χρονικά διαστήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια, καταφέραμε να βρούμε τα πατήματα μας και το γκολ. Θεωρώ, ότι οι μεγαλύτερες ευκαιρίες που έγιναν ήταν από την δική μας ομάδα και δίκαια φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στις ομάδες που ήρθαν στην τελική φάση του Final 4 και όχι μόνο. Δεν είναι μόνο το τρόπαιο, απλά είναι όλη αυτή η διαδικασία που κάνει τα παιδιά καλύτερα, να εξελιχθούν και να μπορέσουν να φτάσουν στο επαγγελματικό επίπεδο, αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος».

Για το που αφιερώνει το τρόπαιο: «Είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στα παιδιά, στους τραυματίες και στην διοίκηση η οποία μας στηρίζει και μας παρέχει ό,τι μπορεί καλύτερο, για να μπορέσουμε να δούμε αυριανούς παίκτες στην πρώτη ομάδα και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικότερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.