Ορφανός: «Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός - Ο Κωνσταντέλιας θα πετύχει αν δουλέψει»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2023

Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Κώστας Ορφανός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ντέρμπι «Δικεφάλων» ενώ παράλληλα έκανε το σχόλιο του για την εξέλιξη του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής που είχε φορέσει και τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δήλωσε χαρακτηριστικά πως:  «Δίκαια η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη αφού ήταν κυρίαρχη. Πίεσε, έκλεψε μπαλιές και χτύπησε στο αδύνατο σημείο, δηλαδή στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου στο τέλος ήταν φειδωλός, επειδή ξέρει περισσότερα από εμάς, πιστεύω πως μάλλον κάτι δουλεύει στο μυαλό του. Δεν του βγήκε το πλάνο και προχωρά στο επόμενο».

Μεγάλωσε φέτος η ομάδα με τις προσθήκες ποιοτικών παικτών και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα με καλύτερους όρους απ’ ό,τι πέρσι. Το ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη αγωνιστική είναι κρίσιμο. Σε μια έδρα που ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο του, μπορεί να πάρει ό,τι έχασε στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Για τον Κωνσταντέλια, επεσήμανε πως έχει ποιότητα και αν δουλέψει θα πετύχει τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Εθνική, επισημαίνοντας πως ο πρόσφατος αποκλεισμός του από τον Πογιέτ είναι θέμα που έχει γνώση ο ΠΑΟΚ.

Ο Ορφανός εξήγησε πως δεν θέλει να τοποθετείται για τον ΠΑΟΚ καθώς ο υιός του Δημήτρης κάνει τα προπονητικά του βήματα στα κλιμάκια του ΠΑΟΚ εδώ και τρία χρόνια.

Τέλος, για τον Ολυμπιακό τόνισε: «Ο Ολυμπιακός με τη νίκη στην Κρήτη έστειλε πολλαπλό μήνυμα. Θεωρώ πως είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο καθώς είναι πλήρης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.