Ορφανός: «Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ» - Τι είπε για τις μεταγραφές

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Ορφανός, με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ και πρώην αντιπρόεδρο της ομάδας να μιλάει για την αγωνιστική εικόνα του συνόλου του Ραζβάν Λουτσέσκου στην εκκίνηση της χρονιάς αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις.

Αρχικά ανέφερε: «Όλα πρέπει να είναι στο ξεκίνημα καλά για να μπορεί να υπάρχει μία συνέχεια. Για τον ΠΑΟΚ, στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί, μιλάω για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια , αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και φάνηκε αυτό απέναντι στη Σάμροκ, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως ο Ζίβκοβιτς, ο Τάισον, ο Κωνσταντέλιας αλλά και ο Μπάμπα. Το σύνολο είναι αυτό που δημιουργεί τις προϋποθέσεις , αλλά αυτοί οι παίκτες είναι κίνδυνος θάνατος για τον αντίπαλο, έχει διαμάντια μέσα στο γήπεδο».

Για τη μεσαία γραμμή και την ενίσχυση του: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν παίκτη στο κέντρο, αλλά να είναι καλύτερος από αυτούς που ήδη έχει στη θέση. Ο Σβαμπ ήταν κορυφαίος, έχοντας συμπαραστάτη του τον Μαντί Καμαρά, ωστόσο ακόμα και να μην πάρει ο ΠΑΟΚ τον χαφ που θέλει θα φανεί το κενό του στην πορεία της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν στόπερ, όχι επειδή δεν πιστεύω στον Μιχαηλίδη, αλλά γιατί έχουμε μεγάλο βάθος αναμετρήσεων».

Προσθέτοντας : «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πλήρωσε τον αποκλεισμό του Champions League εξαιτίας πιθανής καθυστέρησης στις μεταγραφές, είναι δεδομένο ότι οι μεταγραφικές κινήσεις πρέπει να γίνονται γρήγορα».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Σαφώς και ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει φέτος πιο δυνατά από πέρσι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.