Ώρα να χαρούμε… ξανά τον Κωνσταντέλια

Γιώργος Ζαΐρης08 Ιουλίου 2024

Πριν από κάθε προπόνηση, λάμβανα αρκετά μηνύματα φίλων του ΠΑΟΚ που ζουν στην Ολλανδία αλλά και σε πόλεις της Γερμανίας που είναι κοντά στο Χορστ, για το αν θα είναι στο γήπεδο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ήθελαν να έρθουν με τα πιτσιρίκια τους για μια φωτογραφία, να τον δουν έστω και από μακριά να κάνει προπόνηση. Δεν τους αδικώ, αυτό θα ήθελε ο κάθε φίλαθλος της ομάδας αν του δινόταν η ευκαιρία. 

Ο νεαρός άσος ενσωματώθηκε ήδη στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο Χορστ και προφανώς θα τον δει ο κόσμος και σε ένα τουλάχιστον από τα επόμενα τρία φιλικά που απομένουν.

Αυτός φυσικά που αδημονεί είναι ο Λουτσέσκου και φάνηκε σε μια από τις προπονήσεις που κατέβηκε ο παίκτης για ατομικό. Είχε ένα σύντομο τετ α τετ και έδειξε πως τον περιμένει. Προφανώς και με τον Κωνσταντέλια στις προπονήσεις ο προπονητής του Δικεφάλου θα είναι σε θέση να δουλέψει πιο εξειδικευμένα προετοιμάζοντας την ομάδα που θα παίξει στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Άλλωστε δεν έχουμε πλέον ανοικτές παρενθέσεις. 

Ο Κεντζιόρα είναι εδώ, ο Κωνσταντέλιας μπήκε, άλλον παίκτη στην Ολλανδία δεν περιμένουμε αφού ο Ζίβκοβιτς θα συναντήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. 

Για αυτό και μπαίνουμε σε εβδομάδα που η ομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς και θα προετοιμαστεί για το πρώτο επίσημο ματς της 24ης Ιουλίου. Με αυτούς τους παίκτες που έχει εδώ. 

Ακόμη και αν γίνει έκπληξη και αποκτηθεί παίκτης μέσα στην εβδομάδα, νομοτελειακά (και επειδή γνωρίζουμε την φιλοσοφία του Λουτσέσκου) δεν θα παίξει στο πρώτο ματς. Καλά, το ακούω το σχόλιο «ρε Γιώργο ας έρθει και ας παίξει στα επόμενα…».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.