«Ώρα μηδέν» για ΣΥΡΙΖΑ: «Σε ενοχλεί το lifestyle ή ο gay;»

Παναγιώτα Απέργη07 Σεπτεμβρίου 2024

«Μπαρούτι» μυρίζει η αίθουσα στην οποία πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε κυβέρνηση και εγχώριες «φατρίες».

Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων στην «Αυγή» και στο «Κόκκινο», σχολίασε ότι πρόκειται για μια κρίσιμη ημέρα για το κόμμα το οποίο, όπως είπε, ή θα αλλάξει ή θα βουλιάξει.

«Δεν περιμένω να συμφωνήσουμε στα πάντα. Ας συμφωνήσουμε όμως ότι υπάρχει κάτι που μας ενώνει. [..] Υπάρχουν δυο δρόμοι: να χαράξουμε έναν οδικό χάρτη για αντιπολίτευση στην πιο ανάλγητη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης και η στείρα εσωκομματική αντιπαράθεση. Να μην γίνουμε ο χρήσιμος ηλίθιος της κυβέρνησης Μητσοτάκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για φατρίες που εμπόδισαν τον Αλέξη Τσίπρα να αλλάξει το κόμμα, σημειώνοντας ότι χαρακτηρίζεται διχαστικός από πρωτοκλασάτα στελέχη που «έχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια της διαπλοκής και ξεσκίζουν τις σάρκες του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο Τσίπρας ήξερε να ισορροπεί ανάμεσα στις φατρίες αλλά ακόμα κι αυτόν τον ανάγκασαν να παραιτηθεί. Τότε ήταν ο Φίλης και ο Τσακαλώτος, σήμερα έχουν αλλάξει απλώς τα ονόματα. [...] Ούτε ο Τσίπρας τα κατάφερε. Ενώ άλλαξε τόσα στη χώρα, δεν κατάφερε να αλλάξει στο κόμμα», υποστήριξε.

«Σε ενοχλεί το lifestyle ή ο gay;»

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε κατά μέτωπον επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί για το lifestyle του.

«Αγαπητέ Παύλο, ανεβάζεις φωτογραφίες με τα ψαρέματα και την οικογένειά σου και καλά κάνεις. Πού αρχίζει και πού τελειώνει το lifestyle; Μήπως είναι αυτό αποδεκτό lifestyle επειδή είναι της αντρικής σχολής; Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί; Το lifestyle ή ο gay, ο ξένος, το αμερικάνικο; 

Εγώ επιλέγω να κινούμαι και πάνω και κάτω από τα 200 μέτρα γιατί αυτή είναι η ζωή μου και η επιλογή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.