Ώρα κυπέλλου για Πιερικό, Σβορώνο, ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Μουδανιά

Χρήστος Λιάπης09 Οκτωβρίου 2024

Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχνεται ο Πιερικός, που θα αντιμετωπίσει στο Δίον τον τοπικό Δία σήμερα στις 15:00.

Ο Περικλής Αμανατίδης συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αναμένεται να δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δεν έχουν καταγράψει ως τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος, τσεκάροντας την ετοιμότητά τους.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Κίναλη, Τσακνάκη, Χατζησάββα, Μαυρίδη, Ζαπουνίδη, Μυρωτή, Κωτσιόπουλο, Στόιο, Ζησούλη, Δεληγιάννη, Πάτρικ, Λαγό, Κοντοθανάση, Ίννο, Ιβάν, Κραγιόπουλο, Τάτο, Κέρι, Παπαδόπουλο, Ματζαλάκου, Σεχολάρι, Χορόζογλου, Χατζηπουργάνη και τον Κυπαρίσση, που επιστρέφει σε αποστολή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που του κόστισε την πολύμηνη απουσία του.

ΓΑΣ Σβορώνου

Ο ΓΑΣ Σβορώνου αντιμετωπίζει εκτός έδρας για το κύπελλο τον Ερμή Εξοχής

ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Κιλκίς και ώρα 16:00 ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα παίξει για το κύπελλο με τον Κεραυνός Χωρυγίου

ΠΟ Μουδανιών

Ο ΠΟ Μουδανιών στις 15:30 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του την ομάδα του Αστέρα Αγίου Νικολάου σε νοκ αουτ αγώνα για την φαση των 16 του Κυπέλλου Χαλκιδικής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ

Γεύμα παρέθεσε μετά την προπόνηση η γνωστή ταβέρνα του κ. Χαντζαρα Τερη στην ομάδα τον οποίο και ευχαριστεί ο σύλλογος για την προσφορά του. Το άριστο οικογενειακό κλίμα σε όλες τις δράσεις του συλλόγου επιβεβαιώνεται με κάθε ευκαιρία.

Πανθρακικός

O Πανθρακικός συμμετείχε στην πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, θέλοντας να μιλήσει στη νέα γενιά της Κομοτηνής για τη σημασία της άθλησης στην καθημερινότητα.

Για τον λόγο αυτόν Βασίλης Καψάσκης και Γιώργος Παπαδόπουλος παρευρέθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, μίλησαν για την ομάδα για τις αξίες που έχουν μάθει μέσα από την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο και παράλληλα δεν δίστασαν να παίξουν μαζί με τις μαθήτριες και τους μαθητές ποδόσφαιρο!

Τα παιδιά από την πλευρά τους υποσχέθηκαν πως θα είναι στο πλευρό του Πανθρακικού καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και μαζί με τους καθηγητές ευχήθηκαν μία σεζόν γεμάτη υγεία και νίκες για τον Πανθρακικό

ΑΟ Χανιώτης

Την Κυριακή ο ΑΟ Χανιώτης θα παίξει στις 16.00 στο γήπεδο Κασσανδρείας με τον Θερμαικό Θέρμης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ συγχαίρει τον διαιτητή κ.Μαγγιώρο και τους βοηθούς κ.κ Πασιά και Γκέλη της Ένωσης ΗΠΕΙΡΟΥ για την άψογη διαιτησία τους στην αναμέτρηση της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΘΕΣΠΡΩΤΟ. Τέτοιες διαιτησίες αξίζουν στο πρωτάθλημα μας και γενικότερα στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα ευχαριστούμε την διοίκηση του Θεσπρωτού για την άψογη φιλοξενία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην πόλη μας αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Ευχαριστήριο του Αποστόλη Καραχάλιου προς την διοίκηση του ΦΣ Κοζάνη

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Δελιαλή Νικόλαο και το Δ. Σ. του Φ. Σ. Κοζάνη για την ευκαιρία που μου έδωσαν να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από την θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας» ανέφερε ο Αποστόλης Καραχάλιος και πρόσθεσε: «Όλοι μαζί θα αξιολογήσουμε εκ νέου τη σημερινή κατάσταση της ομάδος και θα προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και ο προπονητής.

Όσον αφορά τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, οι απόψεις μου είναι απόλυτα ταυτισμένες με τις απόψεις της διοίκησης, οπότε θα δουλέψουμε διεξοδικά για την σωστή δόμηση τους. Αυτό ήταν κι ένα έξτρα κίνητρο για να αποδεχθώ την πρόταση, έχοντας σκοπό και στόχο "το σήμερα και το αύριο του Φ. Σ. Κοζάνης", έτσι ώστε να έχουμε ως βάση τα δικά μας παιδιά».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.