Ωρα Κωνσταντέλια, ώρα για Champions League…

Κώστας Πετρωτός08 Ιουλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει από σήμερα στη δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τις επίσημες υποχρεώσεις του και άρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αρχίσει να μοντάρει το σχήμα για τους αγώνες των προκριματικών του Champions League. 

Το κομμάτι Κεντζιόρα, το κομμάτι Αντρίγια που θα προστεθεί με την επιστροφή στην Ελλάδα, είναι πολύ βασικά στο παζλ του νέου ΠΑΟΚ, όμως, το πλέον κομβικό μοιάζει αυτό του Κωνσταντέλια.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είχε κλείσει την προηγούμενη σεζόν με οστικό οίδημα στον αριστερό αστράγαλο λόγω της κλοτσιάς που είχε δεχθεί από τον Βερστράτε, το ξεπέρασε και στις πρώτες προπονήσεις στην Νέα Μεσημβρία ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και έμεινε στα… πιτς.

Την πρώτη εβδομάδα στο Χορστ, την έβγαλε με πρόγραμμα ενδυνάμωσης σε πισίνα και γυμναστήριο και τις λίγες φορές που βγήκε στο γήπεδο (δύο τον αριθμό και στη μία με βοηθό τον Τάισον), αποφασίστηκε ότι δεν ήταν έτοιμος για να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας. Την περασμένη Πέμπτη, μάλιστα, όταν ήρθε ο γιατρός Γιάννης Ράλλης τον εξέτασε και αποφασίστηκε να μπει σε ρυθμούς ομαδικών προπονήσεων από σήμερα.

Για τον Λουτσέσκου είναι άκρως κομβικός

Φυσικά, αυτές τις μέρες ο Ντέλιας είχε τετ-α-τετ με τον Λουτσέσκου που του έδειξε πόσο σημαντικός είναι για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τον στόχο του Champions League και πόσο αδημονεί να τον δει, χωρίς όμως, να ρισκάρει, να μπαίνει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρυσι ο Ντέλιας έκλεισε την σεζόν με 55 ματς, 14 γκολ και 9 ασίστ, όντας στα πλέι οφ ένας από τους πλέον σημαντικούς παίκτες για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο τέλος, στο Βικελίδης, έκανε και την μαγική ενέργεια που ξεκλείδωσε τον τίτλο. Ο Κωνσταντέλιας είναι σημείο αναφοράς στον τωρινό ΠΑΟΚ, γι’ αυτό άλλωστε και η ΠΑΕ είπε όχι σε μία τεράστια πρόταση της Σάλτσμπουργκ, γι’ αυτό και σήμερα όταν γίνει γνωστό ότι μπήκε και προπονείται με την ομάδα, τα χαμόγελα των ΠΑΟΚτσήδων ανά τον κόσμο θα είναι αμέτρητα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.