Ώρα Ευρώπης και πρόκρισης σε δύσκολη βραδιά για τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Νοεμβρίου 2023

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ! Το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού υποδέχεται τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ (15/11, 19:30, Cosmote Sport 4) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Ο Δικέφαλος καλείται με τον κόσμο στο πλευρό του να υπερκεράσει το εμπόδιο των Ισραηλινών και να κάνει άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Πρόκειται για ένα απαιτητικό παιχνίδι όπου οι ''ασπρόμαυροι'' καλούνται να βγάλουν εις πέρας, έχοντας πια στη σύνθεση τους, τους Κένταλ Σμιθ και Τζάστιν Άλστον που έκαναν ήδη ντεμπούτο στο ελληνικό Πρωτάθλημα στο αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Όσον αφορά την κατάταξη στον όμιλο, η Χάποελ μετράει το απόλυτο, ενώ Μπενφίκα, ΠΑΟΚ και Γαλατάσαραϊ έχουν από μία νίκη.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Χάποελ και η Γαλατασαράι είναι από τις δυνατότερες ομάδες του BCL. Εμείς ξεκινήσαμε το ταξίδι μας κάνοντας μια μεγάλη νίκη στην Κωνσταντινούπολη. Ανοίξαμε το δρόμο κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να περπατήσουμε σε αυτόν το δρόμο, αναλογιζόμενοι τη δυσκολία του παιχνιδιού, να προσπαθήσουμε να καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό. Είναι κάτι διαφορετικό ο στόχος που είχαμε θέσει στην αρχή. Το μομέντουμ λέει κάποια πράγματα, με τη Γαλατασαράι να έχει δύο ήττες. Το παιχνίδι με τη Χάποελ μπορεί να μας αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης μας στον επόμενο γύρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.