Ώρα Ελλάδος: Επική καζούρα γιατί εμφανίστηκε με μπλούζα του Παναθηναϊκού

Metrosport Team30 Αυγούστου 2024

Η πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη αποτελεί έντονο αντικείμενο σχολιασμού στα πάνελ των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών, με τους ρεπόρτερ να βρίσκουν αφορμή για να εκδηλώσουν τα οπαδικά τους αισθήματα. Κάτι παρόμοιο έγινε και με την περίπτωση του Γιάννη Κολοκύθα, ο οποίος στάθηκε στην πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Λανς.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» ο γνωστός για τα... «πράσινα» αισθήματα του Γιάννης Κολοκυθάς έφερε μαζί του στο στούντιο ένα μπλουζάκι από εκείνα που μοίραζαν στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, ο «ερυθρόλευκος»  Παναγιώτης Στάθης, αφού του έδωσε συγχαρητήρια, στην συνέχεια τον πείραζε λέγοντας: «Μπράβο μετά από χρόνια παίζετε από Σεπτέμβρη στην Ευρώπη. Τελικά είναι ιντερτότο, milko cup, τι είναι;».

«Δεν είναι Champions League, Europa League, ηρέμησε. Είναι το Conference League που είναι χαμηλότερου επιπέδου. Προχωράμε», απάντησε ο Γιάννης Κολοκυθάς.

«Πανηγύριζες επειδή πέρασες στον επόμενο γύρο. Ποιος είναι ο κυπελλούχος Ευρώπης μπορείς να μου πεις;», του απάντησε ο Παναγιώτης Στάθης.

Από την πλευρά της η Έλβη Μιχαηλίδου προσπάθησε να τους ηρεμήσει για να συνεχιστεί η εκπομπή.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.