Οπλίζει ο MVP του ΠΑΟΚ

Metrosport Team18 Ιουλίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Η αλήθεια είναι πως ο Άντρια έλειψε πολύ από το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Πρωταθλητή. Ο Λουτσέσκου θα ήθελε να τον έχει κοντά του στην Ολλανδία, όμως ο Σέρβος άσος έπρεπε να ξεκουραστεί μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα στο Euro.

Ήδη από την Δευτέρα ξεκίνησε προπονήσεις σε ατομικό επίπεδο. Και από σήμερα το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία, θα μπει λίγο πιο έντονα. Δεν θα ακολουθήσει βέβαια το ίδιο πρόγραμμα, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Σταδιακά, όμως θα αυξήσει τους ρυθμούς του. Αυτός είναι ο στόχος της τεχνικής ηγεσίας. Πρέπει ο Άντρια να καταφέρει να είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή. Στα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας. Σε πρώτη φάση, δεν θα αγωνιστεί στις 24 Ιουλίου, στο πρώτο παιχνίδι για το δεύτερο προκριματικό γύρο. Ο ΠΑΟΚ θα είναι γηπεδούχος και το πρώτο ματς που θα γίνει στην Τούμπα, έχει ώρα έναρξης στις 20:30.

Όμως η προετοιμασία του Άντρια, εστιάζεται αφενός στο δεύτερο παιχνίδι, εκτός έδρας που θα δώσει ο Δικέφαλος. Στις 30 Ιουλίου, στις 20:30. Εκεί όπου θα πρέπει να επικυρωθεί η πρόκριση της ομάδας στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο Άντρια “οπλίζει” για το Champions League. Είναι ο αρχηγός, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μεγάλη επίδραση μέσα στα αποδυτήρια. Ο Λουτσέσκου τον ανέφερε πολλές φορές κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου. Και φυσικά τον έχει ανάγκη η ομάδα.

Η προετοιμασία από τον Λουτσέσκου θα γίνει με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την ομαλή συμμετοχή του Άντρια στο γκρουπ. Με τον Άντρια ενεργό, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει, βήμα πρός βήμα, την μεγάλη προσπάθεια έως τους χρυσοφόρους ομίλους. Είναι κάτι που και ο ίδιος επιθυμεί έντονα.

Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Νυμφεύτηκε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Περιμένει να γίνει πατέρας καθώς η σύζυγος του είναι έγκυος. Δικαιολογημένα για τον Άντρια, ο στόχος του Ch. League είναι ξεκάθαρος. Όπως και για όλους μέσα στην ομάδα.

Δηλώνει την λίστα στην UEFA

Έως το βράδυ ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να δηλώσει την λίστα των παικτών στην UEFA, όλων εκείνων δηλαδή που θα έχουν δικαίωμα να παίξουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Στις 24 και στις 30 Ιουλίου. Θυμίζουμε πως στην λίστα Α, ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να δηλώσει έως και οκτώ γηγενείς, που ανήκουν στο ρόστερ. Πριν από μερικούς μήνες, εναντίον της Μπριζ, δεν είχε δηλώσει οκτώ, αλλά μόλις έξι γηγενείς παίκτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.