OPEN TV: Ποιοι ιδιοκτήτες ομάδων της Super League ήθελαν να το αγοράσουν

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Ποιοι ιδιοκτήτες ομάδων της Super League ήθελαν να προχωρήσουν στην αγορά του τηλεοπτικού σταθμού, Open;

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον αέρα του «Μetropolis 95,5», o μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και συνάμα ιδιοκτήτης του Open, Ιβάν Σαββίδης, δέχτηκε κρούση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από τέσσερις μήνες για την απόκτηση του OPEN TV, ενώ λίγο καιρό αργότερα την ίδια πρόταση κατέθεσε και ο Μάριος Ηλιόπουλος, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τελικώς, το deal δεν προχώρησε ποτέ με κανέναν από τους δύο.

Κάποια στιγμή, επίσης, υπήρξε ενδιαφέρον από ένα τραστ επιχειρηματιών, όπως μεταξύ άλλων οι κ.κ. Παναγιωτάκης, Μαρινάκης και Βαρδινογιάννης, που έκαναν γερό «μπάσιμο», με σκοπό να αποκτήσουν το management, που αφορούσε τον ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού, ωστόσο ο Σαββίδης προτίμησε να μείνει εντέλει ο ίδιος στο κανάλι και να κρατήσει τόσο τις μετοχές, όσο και το management του OPEN TV.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης υποστήριξε επίσης πως ο Ιβάν Σαββίδης κρατάει πλέον την απόλυτη κυριαρχία στο κανάλι και πως η κατάσταση μένει ως είχε πριν ξεκινήσουν οι προτάσεις των ισχυρών ανδρών.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρέθηκε χθες με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη και έθεσαν επί τάπητος τους μελλοντικούς στόχους των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.