OPEN: Επιμένει για την εξαγορά του ο Ηλιόπουλος - Οι «κόκκινες» γραμμές

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Με τον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN φαίνεται πως «φλερτάρει» ο ιδιοκτήτης πλέον της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, θέτοντας, ωστόσο, τις «κόκκινες» γραμμές του.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Νίκου Μποζιονέλου, γνωστού κι ως «Μιντιάρχη», η πώληση του τηλεοπτικού σταθμού όχι μόνο δεν έχει γίνει πράξη, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι ο ιδιοκτήτης Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί πράγματι να προχωρήσει στη συγκεκριμένη πώληση.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ φαίνεται να επιθυμεί να γίνει ο επόμενος τηλεοπτικός «παίκτης», χωρίς βέβαια να επιθυμεί να αγοράσει ένα κανάλι, το οποίο έχει πρόσφατα λάβει δάνειο 600.000 ευρώ και έχει ρευστότητα έως και τα τέλη του 2024.

Το ρεπορτάζ του «Μιντιάρχη»:

«Το σίριαλ για τη δημοσιογραφική πιάτσα, και θρίλερ για τους εργαζόμενους, συνεχίζεται. Η πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Open αφενός δεν έχει γίνει ακόμη πράξη, αφετέρου δεν είναι και σίγουρο τελικά ότι ο ιδιοκτήτης Ιβάν Σαββίδης θέλει πράγματι να πουλήσει. 

Πάντως ο εφοπλιστής, ιδιοκτήτης πλέον της ΠΑΕ ΑΕΚ και επίδοξος αγοραστής Μάριος Ηλιόπουλος θέλει να μπει στην τηλεόραση αλλά είναι σκληρός διαπραγματευτής και δεν δέχεται να αναλάβει χρέη και οφειλές του Open. Το κανάλι έλαβε πρόσφατα δάνειο 600.000 ευρώ και έχει ρευστότητα έως και τα τέλη του 2024.

Μετά; Ηλιόπουλος… ή τανκς, θα λέγαμε. Ο CEO, και ανιψιός του ιδιοκτήτη, Γρηγόρης Σαββίδης συμμετέχει στις πραγματεύσεις».  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.