Όνειρο για τους Μπακς, εφιάλτης για τους Σέλτικς το ντέρμπι του ΝΒΑ

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2024

Ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσουν μετά από ένα σερί αρνητικών εμφανίσεων και με το κλίμα να βαραίνει επικίνδυνα και τελικά την… πλήρωσαν οι Σέλτικς. Οι Μπακς μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, που ξεχώρισε από το πρόγραμμα της ημέρας (12/1).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν όνειρο για τους Μπακς και εφιάλτης για τους Σέλτικς αφού έληξε με 75-38! Το τελικό 135-102 ήρθε φυσιολογικά με έναν «αφηνιασμένο» Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε 24 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε μόλις 26 λεπτά συμμετοχής.

Μέσα από αυτήν την κατάσταση βρήκε την ευκαιρία όχι μόνο να παίξει αλλά και να σημειώσει έξι πόντους ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Μπροστά στο μέγεθος της κατάρρευσης οι Σέλτικς επέλεξαν να κρατήσουν ελάχιστα στο παρκέ τα αστέρια τους. Έτσι ο Πρίτσαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ τους με 21 πόντους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας…

Οι Μάβερικς στηρίχτηκαν σε έναν καταπληκτικό Καϊρί Ίρβινγκ που είχε 44 πόντους και 10 ασίστ για να νικήσουν τους Νικς με 128-124 και παρότι ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 19 (74-55). Ο Τζούλιους Ραντλ είχε 32 και 6 ριμπάουντ για την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Οι Σανς δεν βρήκαν αντίσταση από τους Λέικερς τους οποίους νίκησαν μέσα στο Λος Άντζελες με 127-109. Είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Μπιλ που είχε 37 πόντους με 8 τρίποντα ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ σταμάτησε στους 31 πόντους. Για τους Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς έμεινε χαμηλά στους 10 πόντους με 3/11 σουτ, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ ενώ ο Ντάντζελο Ράσελ είχε 19 πόντους και 6 ασίστ.

Οι Θάντερ σημείωσαν την ευρύτερη νίκη της ιστορίας τους και την 5η μεγαλύτερη σε έκταση στην ιστορία του ΝΒΑ! Νίκησαν με 62 πόντους τους Μπλέιζερς και σκορ 139-77, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Γκίλτζεους-Αλεξάντερ με 31 πόντους.

Τέλος χθες το βράδυ στο ματς που έγινε στο Παρίσι, οι Καβαλίερς υπό τον βλέμμα της… μισής Παρί Σεν Ζερμέν, νίκησαν τους Νετς με 111-102. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ σημείωσε ατομικό ρεκόρ περιόδου με 45 πόντους ενώ είχε 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.