Ομιλία Μητσοτάκη από το Λιμάνι: «Πάντα αρχίζει η νίκη από τη Θεσσαλονίκη»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενόψει των Ευρωεκλογών.  

«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση κάθε φορά που είμαι στη Θεσσαλονίκη. Η πρωτεύουσα της Μακεδονίας έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να προσθέσει: «Θα παραμείνει γαλάζια όλη η Ελλάδα και στις εκλογές της Κυριακής», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Η νίκη αρχίζει από τη Θεσσαλονίκη», «Μητσοτάκης οε οε οε», «ζήτω η Νέα Δημοκρατία» φώναξαν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ και φίλοι του κόμματος με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά «πάντα αρχίζει η νίκη από τη Θεσσαλονίκη».

«Θα ξεπεράσουμε το μέσο μισθό των 1500 ευρώ στο τέλος της τετραετίας» είπε ο πρωθυπουργός. «Μέχρι να λυθεί η διαφορά μας με την Τουρκία, να ζούμε χωρίς επικίνδυνες εντάσεις, σε ήρεμα νερά που θα είναι πάντα ελεύθερα και γαλάζια σαν τη σημαία μας» είπε αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Η σημασία της κάλπης έχει και εσωτερικό αντίκτυπο. Εκείνοι που κρύβουν το προσωπικό τους πόθεν έσχες διακινούν χωρίς ντροπή εύκολες παροχές 45 δις ευρώ την τετραετία… Χρήμα που είναι ανύπαρκτα από κάποιο λεφτόδεντρο που υπάρχει στη φαντασία τους.

Εξακολουθούν να δηλητηριάζουν με ψέματα και οδηγούν σε νέα επιτήρηση πριν τη χρεοκοπία. Δε θα μιλήσω καθόλου για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχε το θράσος να αποκαλέσει τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλ Καπόνε… Αλλά δε θα επιτρέψω να επιστρέψω να γυρίσει η χώρα στην εποχή των μνημονίων».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.