Ομαδάρα – φόβητρο και χρόνια πολλά με κορυφή

Γιώργος Καστάνης22 Δεκεμβρίου 2023

Ασταμάτητος το 2023 ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Για την ακρίβεια, είναι τρομερά παραγωγική η ομάδα καθώς καταφέρνει και βρίσκει τρόπους να διασπά την κάθε αντίπαλη άμυνα, με υποδειγματικό τρόπο. Ομαδάρα είναι αυτός ο ΠΑΟΚ, αποτελεί φόβητρο για κάθε αντίπαλο και δικαιότατα βρίσκεται στην κορυφή και η αλλαγή του χρόνου θα τον βρει να στρογγυλοκάθεται σε αυτή την θέση.

Στην Καισαριανή που έχασε βαθμούς η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ πέρασε αέρας. Δεν ήταν τέλειος, για να τα λέμε όλα. Ειδικά μετά το 0-1 από τον Κωνσταντέλια, η Κηφισιά έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Ήταν όμως κυνικός και αποτελεσματικός ο Δικέφαλος έως το τέλος. Πέτυχε έξι γκολ. 14 στο σύνολο, στα τρία τελευταία παιχνίδια, με αντιπάλους την Ελσίνκι, τον Αστέρα στην Τρίπολη και την Κηφισιά στην Καισαριανή. Έξι διαφορετικοί σκόρερ είχε να επιδείξει ο ΠΑΟΚ στην Καισαριανή, ενώ πρακτικά έχει την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα. Με 39 γκολ στο ενεργητικό του και 11 γκολ παθητικό. Ο Παναθηναϊκός που έχει 41 γκολ στο ενεργητικό του, τα δύο από αυτά τα «πιστώθηκε» από την νίκη με σκορ 3-0 που πήρε στα χαρτιά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Σε ένα παιχνίδι που διακόπηκε και οι πράσινοι το πήραν στα χαρτιά.

Ο ΠΑΟΚ παίζει μπαλάρα. Με την υποστήριξη των 15 φανατικών φίλων του, που είδαν το ματς από τον βράχο, πέρασε αέρας από μία επικίνδυνη έδρα. Έχει ήδη όμως αποκτήσει διαφορά τριών βαθμών από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ προηγείται με ένα βαθμό από τον Παναθηναϊκό. Με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και εκεί θα κάνει Πρωτοχρονιά.

Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Είναι νωρίς για όποια συμπεράσματα. Εφόσον όμως ο ΠΑΟΚ δεν κάνει «γκέλες» με τους μικρομεσαίους και από την άλλη πλευρά, χάνουν βαθμούς οι αντίπαλοί του, τότε η πορεία θα είναι συνεχώς ανοδική. Με αυτόν τον ΠΑΟΚ που βλέπουμε και απολαμβάνουμε, αβίαστα μπορούμε να πούμε ότι έχουν κάθε λόγο οι φίλαθλοί του να πιστεύουν και πάλι στον τίτλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.