Ολυμπιακός VS Μπράγκα: Το πρώτο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»-Ώρα έναρξης, κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2024

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανοίγει ξανά τις πόρτες του για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό παρών. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σκέφτεται τη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών και στην αναμέτρηση με την Μπράγκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

  • Η αναμέτρηση με τους Πορτογάλους είναι προγραμματισμένη για τις 19:45 και θα μεταδοθεί από την Cosmote (COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K).

Δίχως προβλήματα

Όσο για τα αγωνιστικά; Πάνοπλος θα υποδεχτεί την Μπράγκα των πρώην «ερυθρόλευκων» Καρβαλιάλ, Όρτα και Μπρούμα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League ο Ολυμπιακός, αφού κανονικά διαθέσιμοι είναι τόσο οι Γιώργος Μασούρας και Λορέντσο Πιρόλα, όσο και ο Ζέλσον Μάρτινς, οι οποίοι και σήμερα συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι δύο «μικροί», που έπαιξαν βασικοί και είχαν πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στον Ατρόμητο, οι Χρήστος Μουζακίτης και Μπάμπης Κωστούλας.

Αναλυτικά η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας και Μαρτίνς.

Ο διαιτητής

Ο «άρχοντας» του αγώνα, θα είναι ο 32χρονος, Ντάμιαν Σίλβερτσακ, o oποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία των διαιτητών της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Πολωνοί, Πάβελ Σοκολνίτσκι και Άνταμ Καράσεβιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο Πιότρ Λάσικ.

  • Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 στο πρώτο ματς του Europa League κόντρα στη Λιόν.

Η παράδοση

Γενικώς οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι σε ομάδες από την Πορτογαλία έχουν ισορροπημένα αποτελέσματα στις διοργανώσεις της UEFA. Σε 19 ματς μετρούν 8 νίκες, δύο ματς έληξαν ισόπαλα και 9 ήττες. Η παράδοση, ωστόσο, είναι συντριπτικά υπέρ του Ολυμπιακού όταν αντιμετωπίζει Πορτογάλους σε ελληνικό έδαφος.

Συγκεκριμένα, 10 φορές ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε ομάδα από την Πορτογαλία με τους Πειραιώτες να παίρνουν 7 νίκες και φεύγουν ηττημένοι τρεις φορές. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν νικήσει τρεις φορές την Πόρτο, τρεις φορές την Μπενφίκα και μια την Αρούκα, ενώ έχουν ηττηθεί από μια φορά από τις Σπόρτινγκ, Πόρτο και Μπενφίκα. Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως αγνοείται ακόμα η ισοπαλία στις εντός έδρας μάχες των Πειραιωτών κόντρα στους Πορτογάλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.