Ολυμπιακός VS ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι στο Φάληρο

Metrosport Team12 Απριλίου 2023

Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Η Ένωση έχει ένα σαφές προβάδισμα καθώς επικράτησε εύκολα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι. 

Ο Ματίας Αλμέιδα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης τεχνικός ανακοίνωσε την αρχική ενδεκάδα. Ο έμπειρος τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη. Οι Τσούμπερ και Γκαρσία αγωνίζονται στην κορυφή της περιοχής, οι Πινέδα και Φερνάντες στα άκρα και οι Γαλανόπουλος και Μάνταλος στον άξονα.  Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Μουκουντί, Μήτογλου, Ρότα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πινέδα, Φερνάντες, Τσούμπερ, Γκαρσία.

Ο Ζοσέ Ανιγκό άφησε εκτός αποστολής τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του με τους Πασχαλάκη κάτω από την εστία και τους Μπα και Σισέ μπροστά του. Ο Ρέαμπτσουκ και Ανδρούτσος θα κινούνται στα αμυντικά άκρα, ενώ οι Εμβιλά - Χουάνγκ θα είναι στον άξονα. Οι Φορτούνης και Μπιέλ θα αγωνιστούν στα εξτρέμ, με τον Βαλμπουενά πίσω από τον Μπακαμπού. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκη, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μπακαμπού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.