ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Το νέο ηγεμονικό συμβόλαιο και οι «ύμνοι» της Θύρας 7

Metrosport Team05 Ιουλίου 2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά το σύντομο πέρασμα του από το ΝΒΑ. Η ομάδα του Περαία τα βρήκε σε όλα με την πλευρά του παίχτη και θα υπογράψει ένα συμβόλαιο από τα μεγαλύτερα στην ιστορία της.

Ο Ολυμπιακός προσφέρει πενταετές συμβόλαιο που μαζί με τα πριμ φτάνει στα 17.000.000 ευρώ. Είναι 10.000.000 ευρώ για τρία χρόνια εγγυημένα και με τις οψιόν (+1, +1) αγγίζει τα 17.000.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε πως ο Βεζένκοφ ενημέρωσε τον ατζέντη του πως δεν θα δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού που ενδιαφερόταν και απομένει να βρεθεί ο τρόπος για να λύσει το συμβόλαιο του με τους Τορόντο Ράπτορς. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τους Σακραμέντο Κινγκς μέτρησε 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 42 παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του NBA.

Τη διαφαινόμενη επιστροφή του Βεζένκοφ υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και η Θύρα 7 που ανέφερε σε ανακοίνωση του: «Το ΑΙΜΑ νερό δεν γίνεται! ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ποιός είσαι και ότι ο ΛΟΓΟΣ σου μετράει! Όπως κάνουν οι πραγματικοί ΑΝΤΡΕΣ! Ήμασταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ για την απόφαση σου! Μεγάλε ΣΑΣΑ καλώς επέστρεψες στο ΛΙΜΑΝΙ της ΚΑΡΔΙΑΣ σου! Τα καλύτερα έπονται!», ανέφερε, χαρακτηριστικά, η ανάρτηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.