Ολυμπιακός: Θα προσπαθήσει να του «κλέψει» και τον Χάμες η Φλουμινένσε

Metrosport Team09 Μαρτίου 2023

Στην απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες θέλει να προχωρήσει η Φλουμινένσε που ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες την απόκτηση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Λατινική Αμερική, η ομάδα από την Βραζιλία είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό ύψους των 3 εκατ. ευρώ για να «ψήσει» τον Χάμες. 

Ο Κολομβιανός βέβαια φαίνεται να είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, καθώς προσπαθεί να βρει τον παλιό του εαυτό.

Πάντως, βάσει με αυτά που γράφονται στην Βραζιλία, η Φλουμινένσε δεν σκοπεύει να χάσει χρόνο και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει το συντομότερο καθώς το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του Κολομβιανού με τους ερυθρόλευκους ( έχει οψιόν ανανέωσης) πολλές ευρωπαϊκές ομάδες θα τον προσεγγίσουν για να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους. 

«Τον θέλουν πολλοί σύλλογοι του τον κόσμο, ανάμεσά τους και η Φλουμινένσε από τη Βραζιλία που βάζει στο τραπέζι έναν μισθό εκατομμυρίων για να τον δελεάσει. Αυτή τη στιγμή το μέλλον του Κολομβιανού μέσου είναι για άλλη μια φορά αβέβαιο. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό λήγει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται φήμες για τον νέο προορισμό που θα είχε ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κολομβίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.