Ολυμπιακός: Στο «κάδρο» Γουίλιαν και Σούσο

Metrosport Team31 Αυγούστου 2024

Νέα ονόματα έχουν προστεθεί στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να... τρέχουν για να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ τους.

Σε προτεραιότητα βρίσκεται η απόκτηση χαφ και εξτρέμ, με τον Γουίλιαν να είναι ένας ποδοσφαιριστής στα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Φούλαμ έχει τα στοιχεία που θέλουν στον Ολυμπιακό και βρίσκεται ψηλά στη λίστα, δίχως ωστόσο να είναι ο μόνος «υποψήφιος».

Την προηγούμενη σεζόν παρά τα 36 του χρόνια, στην Premier League με τη φανέλα της Φούλαμ έπαιξε σε 31 αγώνες και στους περισσότερους απ' αυτούς ήταν βασικός.

 Κατάφερε στο πρωτάθλημα να σημειώσει 4 γκολ και να δώσει 2 ασίστ, ενώ συνολικά στη χρονιά έπαιξε σε 37 ματς με 5 γκολ και 2 ασίστ. Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής το όνομα του οποίου «παίζει» τελευταία είναι αυτό του Σούσο.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σεβίλλη, ενώ είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ αφού έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Από την πλευρά του Ολυμπιακού, δεν έχει υπάρξει κάποια επιβεβαίωση για το όνομα του Σούσο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.