Ολυμπιακός: Σκέφτεται τριάδα στην άμυνα με Λιόν ο Μεντιλίμπαρ

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στην League Phase του Europa League κόντρα στη Λιόν, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να σκέφτεται το ενδεχόμενο τριάδας στην άμυνα των «ερυθρόλευκων». Ο Βάσκος τεχνικός κρατά «κλειστά χαρτιά» για την ενδεκάδα, για τον καταρτισμό της οποίας υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. 

Την αναμέτρηση με τη Λιόν, στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, έχει στο «κάδρο» ο Ολυμπιακός. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και κανείς δεν είναι σίγουρος για τις σκέψεις του, όσον αφορά στο αυριανό (26/9) παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Λιόν.

Ένα ερωτηματικό υπάρχει στο κέντρο της άμυνας, όπου ο Μπιανκόν διεκδικεί φανέλα βασικού, ενώ υποψήφιος για το αρχικό σχήμα στον άξονα είναι και ο Στάμενιτς. Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί στη θέση του δεξιού εξτρέμ ο Ροντινέι, ενώ υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον Μενιλίμπαρ να σκέφτεται και την τριάδα στην άμυνα, με στόχο να αντιμετωπίσει την ποιοτική και ταχύτατη επιθετικά Λιόν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το πρωί (25/9) στις 11:15 με πτήση τσάρτερ για τη Γαλλία. Στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου των «ερυθρόλευκων» όπου θα τοποθετηθούν Μεντιλίμπαρ και Έσε, ενώ θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας στο «Groupama Stadium».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.