Ολυμπιακός: Ρίχνει το τελευταίο του χαρτί για Ποντένσε- Δεν θέλει να επιστρέψει στη Γουλβς ο παίκτης

Metrosport Team16 Ιουνίου 2024

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έκανε μια εξαιρετική χρονιά στον Πειραιά, η οποία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Ο συνδυασμός της δικής του φετινής πορείας σε συνδυασμό με το κατάφερε να βάλει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στο παλμαρέ του, του έχουν... ανοίξει την όρεξη για περισσότερα σπουδαία επιτεύγματα με τον Ολυμπιακό. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, κάνει τα πάντα για να γίνει μόνιμος κάτοικος στο Πασαλιμάνι.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο παίκτης συμμετέχει ενεργά στο κομμάτι του «ψησίματος» των Άγγλων, αφού όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο Πορτογάλος έχει ενημερώσει τη Γουλβς πώς δεν προτίθεται να επιστρέψει στο «Μολινό» την επόμενη σεζόν και επιθυμία του είναι να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Από την άλλη όμως ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει σε αμφότερες τις πλευρές πως δεν πρόκειται να δώσει πάνω από 4 εκατ. ευρώ, που έχει ως ταβάνι.

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα είναι ευοίωνο και όλοι ευελπιστούν η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος, με τον διάσημο ατζέντη Ζόρζε Μέντες να έχει ενεργό ρόλο και να προχωράει το θέμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.