Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο 18χρονος Στέφανος Σπάρταλης που έπαιξε με Καρδίτσα

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό έκανε ο Στέφανος Σπάρταλης στο παιχνίδι με την Καρδίτσα για το πρωτάθλημα της Super League.

Γεννημένος τον Ιούλιο του 2006, ο νεαρός 18χρονος αποτελεί βασικό στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων και έλαβε μέρος και στο Eurobasket U18 με τη φανέλα της «γαλανόλευκης», όπου η Ελλάδα κατέλαβε τη 10η θέση.Σε αυτό το τουρνουά, είχε κατά μέσο όρο 7.6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ σε επτά συμμετοχές.

Ο νεαρός φόργουορντ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα τουρνουά των μικρών ηλικιών έχοντας κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και το Rising Stars. Στις δύο διοργανώσεις αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης, κάνοντας το καλύτερό του παιχνίδι στον τελικό του Πανελληνίου απέναντι στον Παναθηναϊκό, όταν και πέτυχε 28 πόντους με 12/14 δίποντα, 4/8 βολές και 15 ριμπάουντ. Επιπλέον, έχει συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα του θεσμού. Στον τελικό του Rising Star, απέναντι στην ακαδημία ΔΕΚΑ, σημείωσε 16 πόντους και εννέα ριμπάουντ.

Ο Σπάρταλης επιλέχθηκε να συμμετέχει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και μάλιστα, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια πέντε ετών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.