Ολυμπιακός: «Δεν με πειράζουν οι σέντρες, αλλά αυτό που έγινε με τον Παναιτωλικό, δεν θα επαναληφθεί»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Σε έντονο ύφος μίλησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του για την εικόνα που παρουσίασαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που κόστισε στον Ολυμπιακό δύο βαθμούς. 

Ο Ισπανός προπονητής δεν είδε την ταχύτητα στη σκέψη και στα πόδια, την ένταση και την ενέργεια που θα έπρεπε να είχαν οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως και το καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες. Έτσι, στην προπόνηση δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει το λόγο από τους παίκτες του και να τους εξηγήσει ξανά το τι ζητά από εκείνους. 

«Ξέρετε όλοι πως δεν με πειράζουν οι σέντρες. Είναι ένας τρόπος να επιτεθείς στην αντίπαλη άμυνα και να σκοράρεις. Αλλά εμείς, είτε κάναμε σέντρες άστοχες και με κακές επιλογές είτε είχαμε λάθος τοποθέτηση για να πάρουμε την μπάλα στην επαναφορά. Και αυτό έγινε, γιατί δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί.

Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το ξέρετε όλοι. Αλλά με αυτή την εικόνα, βάζουμε προβλήματα στους εαυτούς μας. Αυτό που έγινε με τον Παναιτωλικό, δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Δεν πρέπει να συμβεί και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να επαναληφθεί. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα σε αυτά τα παιχνίδια.

Πρέπει να παλεύουμε και να είμαστε επιθετικοί από το πρώτο λεπτό. Πολλές ομάδες θα παίζουν άμυνα με 9-10 παίκτες στην περιοχή τους. Εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες και τις σπαταλούσαμε χωρίς λόγο. Δεν γίνεται να φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή χωρίς πρόβλημα, να τα κάνουμε σωστά μέχρι εκεί και στην τελική προσπάθεια να μην έχουμε συγκέντρωση και καλές αποφάσεις. Μπορούσαμε να έχουμε βάλει πολλά γκολ, αλλά δεν κάναμε τίποτε σωστά για να τα καταφέρουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.