Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στέψη ή Game 5 εν μέσω πόλωσης

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Η σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League έχει πάρει, αγωνιστικά την τροπή που θα ήθελαν όλοι οι μπασκετόφιλοι αφού είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και ανοιχτή σε όλες τις προβλέψεις και εξωαγωνιστικά την τροπή που, λίγο ως πολύ, περίμεναν οι περισσότεροι. Σε κλίμα πόλωσης και έντασης θα γίνει απόψε (12/6, 21:15, ΕΡΤ3) ο 4ος τελικός. Είτε λοιπόν θα έχουμε στέψη του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, είτε η σειρά θα κριθεί σε 5ο αγώνα την Παρασκευή (14/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας θα γίνει μέσα από μία κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά το Game 2 και έγινε ακόμη πιο βαριά μετά το Game 3. Οι δύο «αιώνιοι» ανταλλάσσουν αιχμές και κατηγορίες με τη συμμετοχή ακόμη και των προπονητών τους ωστόσο αυτό που στο τέλος της ημέρας θα μετρήσει, θα είναι η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, που θα αγωνιστούν βέβαια σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ αφού έχει σημειωθεί sold out.

Το κλίμα πόλωσης εντάθηκε χθες με τον Παναθηναϊκό να καταθέτει αίτημα για νέα κλήρωση της διαιτητικής τριάδας, μετά την ανάδειξη των Παπαπέτρου, Θεονά και Μαγκλογιάννη. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε με ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος θα λάβουν έτσι, αποκλειστικά εντός του αγωνιστικού χώρου, την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν»» για να ακολουθήσει απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Αφού θα μας κερδίσετε λέτε εντός παρκέ και ο κόσμος σας θα είναι όπως πάντα κόσμιος, τι σας κόφτει εάν έρθω εγώ; Τόσο πολύ με φοβάστε πια;».

Αγωνιστικά πάντως δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά. Ο Ολυμπιακός με την ίδια 12άδα αφού είναι εκτός ο τραυματίας Φαλ και οι Ράιτ, Σίκμα, Μπραζντέικις ενώ ο Αταμάν από την άλλη πλευρά θα αποφασίσει για το ποιον από τους Μπαλτσερόφσκι και Βιλντόσα θα συμπεριλάβει στη 12άδα του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.