Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Μοίρασε πρόστιμα ο αθλητικός δικαστής για το Game 2 των τελικών

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Συνολικά 5.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν στον δεύτερο τελικό της Basket League στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2800 ευρώ για υβριστικά συνθήκατα που είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και με πρόστιμο 800 ευρώ για υβριστικά συνθήματα που δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα.

Για τον Παναθηναϊκό απαλλάχθηκε ο Χρήστος Σερέλης επειδή δεν έδωσε το παρών στο flash interview και στη συνέντευξη Τύπου, ενώ τη θέση του στην τελευταία είχε πάρει ο Σάνι Μπετσίροβιτς.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

104/10-6-2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ):

α) για κάθε μία από τις τρεις (3) προειδοποιήσεις που έλαβαν χώρα εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, η ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, ήτοι συνολικά ποινή δύο (2) επιπλήξεις και χρηματικό πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων (2.800,00) ευρώ και

β) χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), που διεξήχθη την 7-6-2024.

103/10-6-2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για την πράξη της μη συμμετοχής του Προπονητή της ομάδος κ. Χρήστου Σερέλη στο FLASH INTERVIEW και στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 7-6-2024.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.